top of page

Ons
Verhaal

Leer ons kennen

Lees Meer

Het jaar 2015 markeerde de oprichting van Fysiotherapie Wismans te Gendt. De broers Roy en Massai Wismans, beiden bekwame fysiotherapeuten, stelden zich tot doel om de fysiotherapeutische praktijk in de regio Lingewaard naar een moderner niveau te tillen. Binnen korte tijd wist de onderneming zich te ontwikkelen tot een multidisciplinair beweegcentrum, met een diversiteit aan diensten waaronder fysiotherapie, diëtetiek, coaching, fitness en hardloopgroepen. Momenteel biedt een team van 15 ervaren fysiotherapeuten ondersteuning aan de inwoners van Lingewaard. Diverse lokale sportverenigingen, zoals het basketballteam Yoast United en voetbalverenigingen Bataven en HAVO, hebben baat bij de hoogwaardige fysiotherapeutische diensten die worden aangeboden. ​ De missie van Wedocare is helder en richt zich op het bevorderen van het welzijn van een breed publiek. Middels geavanceerde fysiotherapie, op maat gesneden trainingssessies en coachingsprogramma's begeleidt Wedocare haar cliënten richting herstel, een actieve levensstijl en optimale gezondheid. Deze missie dient als ankerpunt en vormt de basis van hun inzet. De visie van Wedocare is gedreven door de ambitie om een toonaangevend referentiepunt te zijn op het gebied van welzijn en gezondheid. Met voortdurende innovatie en geavanceerde technologische benaderingen streven zij ernaar om optimale zorg en begeleiding te bieden, en hierbij voorop te lopen in de branche. Hun visie strekt zich uit tot het creëren van een omgeving waarin alle cliënten zich gesteund voelen in het bereiken van hun doelen en gestimuleerd worden om een gezonde levensstijl te omarmen. Het team beoogt niet enkel zorg te bieden, maar ook te inspireren en begeleiden op deze reis. Door middel van waardevolle zorg wensen zij een positieve verandering teweeg te brengen in het leven van hun cliënten en een blijvende invloed te hebben op het domein van welzijn en gezondheid. Wat ooit begon als Fysiotherapie Wismans heeft zich ontwikkeld tot het prominente Beweegcentrum WeDoCare. Deze transformatie getuigt van vastberadenheid en voortdurende groei, waar alle mederwerkers trots op mogen zijn. 

Ons Team

Inzet. Expertise. Passie.

Allemaal hebben we zo onze eigen specialisaties en interessegebieden, maar één ding hebben we gemeen: we zijn gepassioneerd over bewegen en helpen jou graag met ‘state of the art’ beweegzorg tot je jouw doel bereikt hebt. 

Onze partners

CFNLogo-1.png

Wij zijn WeDoCare

Het jaar 2015 markeerde de oprichting van Fysiotherapie Wismans te Gendt. De broers Roy en Massai Wismans, beiden fysiotherapeuten, stelden zich tot doel om de fysiotherapeutische praktijk in de regio Lingewaard naar een moderner niveau te tillen. Binnen korte tijd wist de onderneming zich te ontwikkelen tot een multidisciplinair beweegcentrum, met een diversiteit aan diensten waaronder fysiotherapie, diëtetiek, coaching, fitness en hardloopgroepen. Momenteel biedt een team van 15 ervaren fysiotherapeuten ondersteuning aan de inwoners van Lingewaard. Diverse lokale sportverenigingen, zoals het basketballteam Yoast United en voetbalverenigingen Bataven en HAVO, hebben baat bij de hoogwaardige fysiotherapeutische diensten die worden aangeboden.

De missie van Wedocare is helder en richt zich op het bevorderen van het welzijn van een breed publiek. Middels geavanceerde fysiotherapie, op maat gesneden trainingssessies en coachingsprogramma's begeleidt Wedocare haar cliënten richting herstel, een actieve levensstijl en optimale gezondheid. Deze missie dient als ankerpunt en vormt de basis van hun inzet.

De visie van Wedocare is gedreven door de ambitie om een toonaangevend referentiepunt te zijn op het gebied van welzijn en gezondheid. Met voortdurende innovatie en geavanceerde technologische benaderingen streven zij ernaar om optimale zorg en begeleiding te bieden, en hierbij voorop te lopen in de branche.

Hun visie strekt zich uit tot het creëren van een omgeving waarin alle cliënten zich gesteund voelen in het bereiken van hun doelen en gestimuleerd worden om een gezonde levensstijl te omarmen.

Het team beoogt niet enkel zorg te bieden, maar ook te inspireren en begeleiden op deze reis. Door middel van waardevolle zorg wensen zij een positieve verandering teweeg te brengen in het leven van hun cliënten en een blijvende invloed te hebben op het domein van welzijn en gezondheid.

 

Wat ooit begon als Fysiotherapie Wismans heeft zich ontwikkeld tot het prominente Beweegcentrum WeDoCare. Deze transformatie getuigt van vastberadenheid en voortdurende groei, waar alle mederwerkers trots op mogen zijn. 

bottom of page