top of page

Beweegkuur Lingewaard: Een Weg naar Gezondheid en Welzijn

Bij Wedocare hebben ze een revolutionair programma ontwikkeld om mensen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken: Beweegkuur Lingewaard. Dit tweejarige coaching traject combineert fysieke training, fitness en gesprekken met een diëtist en coach om deelnemers te begeleiden naar een gezondere levensstijl en welzijn.

De GLI Beweegkuur, wat staat voor Gecombineerde Leefstijl Interventie, is gericht op het aanpakken van overgewicht en obesitas, evenals het verminderen van het risico op gezondheidsproblemen zoals diabetes type 2 en hartziekten. Het programma begint met een grondige evaluatie van de individuele behoeften en doelen van de deelnemers, wat de basis vormt voor een op maat gemaakt plan. Kijk hier voor onze tarieven.

 

 

 

 


 

Coaching bij Beweegkuur

01

COACHING

Man op een loopband

02

TRAINING

Gezonde voeding

03

VOEDING

Een van de hoekstenen van de GLI Beweegkuur is fysieke training. Fysiotherapeuten werken samen met deelnemers om een trainingsplan op te stellen dat past bij hun conditie en doelen. Of je nu nieuw bent in fitness of al ervaring hebt, het programma is toegankelijk voor alle fitnessniveaus. Regelmatige trainingssessies helpen deelnemers om gewicht te verliezen, spieren op te bouwen en hun algehele gezondheid te verbeteren. Deelnemers krijgen toegang tot fitnessfaciliteiten en -lessen, waardoor ze hun training routine kunnen variëren en plezier kunnen beleven aan beweging. Dit draagt bij aan het behoud van motivatie gedurende het hele traject.

Voeding speelt een cruciale rol in de Beweegkuur. Deelnemers krijgen individueel voedingsadvies van een diëtist van La vita sana, die hen helpt gezonde eetgewoonten te ontwikkelen en te behouden. Het programma moedigt aan tot evenwichtige maaltijden en het vermijden van crashdiëten, wat essentieel is voor lange termijn succes.

Naast de fysieke aspecten van het programma biedt de Beweegkuur ook regelmatige gesprekken met een coach. Deze gesprekken bieden ondersteuning, waardoor deelnemers beter begrijpen waarom ze eten zoals ze doen en hoe ze gezonde copingmechanismen kunnen ontwikkelen.

Al met al biedt de GLI Beweegkuur bij WeDoCare in Gendt een uitgebreide aanpak om mensen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken. Door de combinatie van fysieke training, voedingsadvies en ondersteuning van een coach kunnen deelnemers hun levensstijl blijvend verbeteren en hun welzijn bevorderen. Het is een investering in gezondheid die op lange termijn vruchten afwerpt.

 

Beweegkuur Lingewaard wordt gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar. Neem contact op voor meer informatie of kijk ook eens op BeweegkuurLingewaard.nl

Waarvoor wil je jezelf aanmelden?
Selecteer een optie, wij nemen contact op om jou verder te informeren
bottom of page